Assalamualaikum, lama tak update blog ni hehe...busy yang teramat ni.

So, nak share la cover-cover yang kami pernah buat (ABC Ais Kacang Band). Yang cover antara yang terbaik setakat ni lagu Kau Pergi Jua IamNEETA ft Najwa, sebabnya kami guna mic rekod track by track so boleh la masukkan harmoni sikit...tapi kualiti still tak maksima lagi, kami tgh tggu nak beli mic condenser yg baru nanti, baru gempak sikit!  =) Pastu rekod balik video, memang tak boleh blah muka sorang2.. yang belakang tu bukan banner nah haha ramai yang tertipu, guna software edit je tu. Memang agak sukar lah untuk kami berkumpul nak buat cover, masing-masing sibuk dengan hal masing-masing. Kalau dah berjumpa tu memang kena buat gak la cover hehe...Anyway lagu ni not bad, senang nyanyi and overall, kami suka dengan lagu ni, simple but nice ~ Apa-apa pun cuba dengar and kasi komen eh, tq.

Kau Pergi Jua Versi ABC Ais Kacang - Kimi Jamai, Farhan Boo & Eman Putra


Kau pergi jua
Dari hidupku
Kini sendiri
Di hari-hariku
Pulang ke dakapanku
Aku ingin kau selalunya di sini
Hanya hadirmu bisa menyatukan masa kita berdua

Kau pergi jua
Dari hidupku
Kini sendiri
Di hari-hariku
Pulang ke dakapanku
Aku ingin kau selalunya di sini
Hanya hadirmu bisa melenyapkan segala sunyi di sini
Pulang ke dakapanku
Aku ingin kau selalunya di sini
Hanya hadirmu bisa menyatukan masa kita berdua
Pulang ke dakapanku
Aku ingin kau selalunya di sini
Hanya hadirmu bisa melenyapkan segala sunyi di sini
Kau pergi jua
Kau pergi jua
Kini sendiri di hari-hariku
Kini sendiri di hari-hariku
Reactions: